Post Top Ad

Post Top Ad

Saturday, 11 April 2015

Happy Birthday Muhammad Aqashah Ghazali

Too lame. Tapi tak apa, tetap nak post kan entry ni juga. Best moment harus lah. Sayang rasanya kalau simpan saja. Sekurang-kurangnya bila-bila nanti boleh lah tengok semula kalau rindu moment tu kan. Sebab best moment jarang datang. 


 Selamat ulang tahun kelahiran yang ke-21 adik kesayangan, partner kesayangan yang selalu annoying, Muhammad Aqashah Ghazali.

*Nampak tak tahap annoying dekat muka Pojie tu macam mana --'


Hope our 'FRIENDSHIP' everlasting ya.

*Aku lagi tahap menyampah dah sangat tu





Sorry ya Qashah.. Kami tak sempat nak prepare apa-apa.. Maaf kalau tak boleh bagi Qashah surprise.. Ini saja yang sempat kami plan.. Sebenarnya nak celebrate siang tu.. Tapi Qashah sendiri ikutkan.. Kita gap class sekejap saja masa tu.. And nasib kita pergi lepas class petang, so boleh lepak lama.



Kami suruh Qashah pilihkan, mana saja Qashah nak makan, apa je nak makan, kami bawa Qashah..InsyaAllah akan ada next birthday for you.. Kita celebrate sama -sama lagi ya.




Wish you all the best My Dear Kesayangan.. Semoga terus jadi adik dan kawan yang baik untuk kami ya.. Pojie & Sheril love you Qashah.




2 comments:

  1. Muka annoying nak suap tu win! haha

    ReplyDelete
  2. kan! hahahaha! tahap ikhlas sangat dah annoying tu

    ReplyDelete