Post Top Ad

Post Top Ad

Saturday, 12 March 2016

Malaysia Social Week Award (www.pojiegraphy.com)



Baru baru ini (9 Mac 2016) telah berlangsungnya Malaysia Social Week Award yang bertempat di Glasshouse @ Seputeh.


Malam tersebut merupakan malam penganugerahan terhadap hasil dan karya para pengamal media termasuk blogger di Malaysia. Besar juga event ni bagi mereka kerana turut dihadiri oleh pengamal media dari luar negara.

Tapi kali ini aku tak mahu bercerita mengenai majlis tersebut sangat, sebab bukan aku yang terlibat sepatutnya. Aku hanya datang untuk mewakili rakan aku iaitu Pojie, pada malam itu kerana dia outsation ketika majlis tersebut diadakan.



Pojie kini berada di Palembang untuk Festival Gerhana Matahari.

Berikut senarai pemenang :

1) Best Video Blog(www.youtube.com/user/pojiegraphy)
2) Best Lifestyle Blog (www.ruby.my)
3) Best Travel Blog (www.runawaybella.com)
4) Best Foodie Blog (www.mahamahu.com)
5) Most Engaging Blog (www.kisahemasputih.com)
6) Best Content Blog (www.cikguhailmi.com)
7) Promising Blogger of the Year (www.viramon.com)
8) Best Blog of the Year (www.pembina.com.my)
9) Most Entertaining Blog (www.huseinrider.blogspot.com)
10) Sazzy Falak (Malaysia social media celebrity of the year 2016)

*Termasuk organisasi lain turut memenangi anugerah pada malam tersebut.





Photo from IG Mahamahu



Pada tahun ini Pojiegraphy telah tercalon dalam 2 kategori iaitu bagi Best Travel Blog dan Best Video Blog. Rezeki tahun ini, Pojiegraphy telah memenangi bagi ketegori Best Video Blog.


Congratulations man! I wish you were here! (jum buat production!)

With Mr. Shahul Hameed Dawood from Malaysia Social Media Chambers.

With Cikgu Hailmi from www.cikguhailmi.com (Best Content Blog).

With Sis Ruby . From www.ruby.my (Best Lifestyles Blog).

Happy Birthday Sis sazzy falak! (Malaysian Social Media Celebrity of the year 2016).

With Nazril Nash Idrus.

With Cikgu Hailmi from www.cikguhailmi.com (Best Content Blog) & Aizat and Muaz from www.pembina.com.my (best blog of the year).



Terima kasih Pojie sebab beri peluang kepada Sheril, berkongsi pengalaman dan saat terbaik ini. Seharusnya menjadi saat terbaik buat Pojie. Pojie yang seharusnya berada di atas untuk malam tu. Meraihkan usaha Pojie selama ni. And I promise you….Sheril akan selalu menjadi pengikut setia blog www.pojiegraphy.com Buat sahaja apa yang Pojie rasa terbaik for your career. Jangan pernah mengalah apatah lagi berhenti. Selepas ni, akan banyak lagi yang datang. Stay strong dan selalu ingat tujuan utama Pojie bermula dulu. I will always be there for you. 


#notetoself

2 comments:

  1. Hey, thank you so much. Nampak post ni pun aku dah cukup happy. Really appreciate it. Amboi, bergambar dengan Sazzy Falak kauuuu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi tumpang gembira bagi pihak Pojie :)
      Kerlass uoll Sazzy Falak hahaha lol!

      Delete