Post Top Ad

Post Top Ad

Tuesday, 7 November 2017

Perkhidmatan Cataferry ke Pulau Tioman (TICD 2017)




Teringin nak merasai pengalaman menaiki feri serupa di dalam kapal terbang? CATAFERRY merupakan pilihan terbaik tak tipu memang AWESOME feri CATAFERRY ni. Tengok sendiri dalam gambar2 ni. Paling penting, seat paling selesa macam gini perjalanan lama pun tak terasa sebab selesa je duduk. 



1) Seat yang besar dan selesa (tempat kaki luas)
2) Dilengkapi penghawa dingin (indoor)
3) Ruangan penyimpanan beg yang luas (ala ala macam dalam flight)






4) Tersedia cafe
5) Toilet yang bersih dan selesa
6) Ada TV (jadi tak ada lah boring sangat duduk lama2 kan)





Bayaran pula berbeza mengikut destinasi dan kelas tempat duduk. .
.
•Standard seat from Jeti Tanjung Gemok ke Kampung Tekek (RM 65)
•Premium seat (RM110)
Perjalanan mengambil masa 1 Jam 45 Minit untuk tiba di Jeti Tekek.


Terdapat 4 hentian :

-Kampung Paya
-Kampung Genting
-Kampung Air Batang
-Kampung Tekek





No comments:

Post a comment