Post Top Ad

Post Top Ad

Wednesday, 16 August 2017

NIDA Rooms

Sudah pasti ramai antara kita memerlukan portal percutian bagi melengkapkan misi percutian mereka.

Portal seperti ini selalunya bertujuan untuk memudahkan urusan booking bilik penginapan. Memang tidak dinafikan, hari ini terlalu banyak portal seperti ini mulai muncul bak cendawan tumbuh!

Tapi kali ini saya ingin memperkenalkan satu portal yang dipercayai iaitu portal yang dikenali sebagai "NIDA Rooms". Mr.Kanesh Avili merupakan CEO dan Founder kepada portal ini. 


Portal ini bukan sekadar menawarkan urusan booking  hotel di dalam negara (Malaysia) sahaja, malah meliputi beberapa buah negara termasuk di Indonesia, Thailand dan juga Filipina. 

Dipercayai, portal "NIDA Rooms" menyediakan hampir 3500 jenis hotel di empat buah negara tersebut. 1000 buah hotel di Indonesia, 800 buah hotel di Malaysia, 1500 buah hotel di Thailand dan 200 buah hotel di Filipina. 

Pelbagai jenis hotel ditawarkan dengan kadar bayaran hotel di pelbagai peringkat. Tinggal pilih jenis hotel yang dimahukan, serta kelas hotel dan harga yang kena dengan budget anda, kemudian terus book secara online mudahkan?!. Sampai sahaja terus check in tak perlu nak takut kalau hotel full nantinya. Itu lah antara kebaikkan yang kita bakal perolehi daripada wujudnya portal seperti "NIDA Rooms" ini! 

Terima kasih "NIDA Rooms" kerana memudahkan urusan kami!

Download sahaja aplikasi "NIDA Rooms" di telefon pintar anda di carian App Store dan Google Play, cari sahaja "NIDA Rooms" dan download. Senang boleh booking terus hanya melalui telefon pintar di mana mana sahaja!

Untuk maklumat lanjut mengenai portal "NIDA Rooms" boleh lah ikuti mereka di laman social mereka :

Instagram : @nidarooms
Twitter : @nidarooms
Facebook : @nidarooms
Linked : @nidarooms

(Malaysia & Singapore) +06 377 329 899
(Indonesia) +06 377 329 899
(Thailand) +66 2 2364 752
(Philippines) +60 377 329 899*Untuk lebih review mengenai portal ini, anda boleh layari Nida Rooms!No comments:

Post a comment