Post Top Ad

Post Top Ad

Monday, 28 May 2018

ARBA Travel

Ramai yang menyimpan impian untuk ke destinasi pilihan, namun, tidak semua antara kita mampu untuk menguruskan sendiri trip pelancongan ke destinasi pilihan kerana kekurangan ilmu pengetahuan atau pun tiada masa untuk membuat persiapan sendiri. Tapi dengan wujudnya agensi pelancongan pelancongan di negara ini, anda tidak perlu risau lagi untuk merealisasikan impian tersebut!

Kewujudan agensi pelancongan adalah bertujuan untuk membantu anda untuk menguruskan perjalanan ke destinasi agar berjalan lancar selain menyediakan pakej yang menarik sebagai pilihan sepanjang trip berjalan. 

Tetapi yang menjadi kerisauan dalam memilih agensi pelancongan adalah kerap kali berlaku penipuan oleh agensi pelancongan yang dipilih. Tindakkan segelintir pihak tidak bertanggungjawab tersebut sedikit sebanyak telah merencatkan kepercayaan umum terhadap agensi pelancongan. Kata orang "kerana nila setitik, rosak susu sebelangga".

NAMUN! tidak semua agensi pelancongan tidak bertanggungjawab dan terlibat dengan penipuan atau scam ini! Oleh itu, pemilihan agensi pelancongan yang bertauliah dan dipercayai adalah SANGAT PENTING bagi mengelakkan sebarang kesulitan. 

Di sini, saya perkenalkan, sebuah agensi pelancongan yang dipercayai dan mendapat pengiktirafan, iaitu Syarikat Pelancongan ARBA Travel. Tidak perlu risau, anda boleh semak sendiri latar belakang dan rekod syarikat ini sebagai rujukan sebelum anda memilih ARBA Travel sebagai pilihan agensi pelancongan anda. 


Kepada sesiapa yang mahu mendapatkan perkhidmatan pakej pelancongan daripada agensi pelancongan yang dipercayai, boleh lah lawati ke lawan web rasmi di ARBA Travel

Sebuah agensi yang menawarkan pakej pelancongan ke serata destinasi menarik termasuk ke Jepun, Korea, China, New Zealand, Hong Kong, Australia, Maldives, Thailand, Vietnam, Balkan, Turki dan negara-negara Eropah juga terdapat dalam senarai destinasi yang ditawarkan oleh ARBA Travel dengan harga yang berpatutan dan itinerary yang menarik. 

Manakala, Pulau Perhentian, Sabah dan Pulau Langkawi antara destinasi dalam negara yang ditawarkan oleh ARBA Travel.
Sebagai bukti kredabiliti ARBA Travel merupakan agensi pelancongan yang dipercayai, ARBA Travel telah dinobatkan dinobatkan sebagai ‘Top 30 SME in Malaysia’ pada 2017 oleh SME Corp Malaysia. ARBA Travel juga satu-satunya ‘Travel Agency’ Malaysia yang pernah memenangi anugerah berprestij tersebut daripada 1.2 juta SME di Malaysia!

Dengan rekod syarikat yang sangat baik, tiada lagi keraguan untuk memilih ARBA Travel sebagai agensi pelancongan pilihan anda!


Untuk maklumat lanjut mengenai pakej pelancongan yang ditawarkan, boleh hubungi mereka di :

Talian : +603-89577573

Alamat : ARBA Travel & Tours


ARBA Travel & Tours Sdn Bhd
16-2, Jalan Dagang SB 4/2,
Taman Sungai Besi Indah,
43300, Seri Kembangan,
Selangor, Malaysia

Laman Sosial :
Instagram : ARBA Travel

Facebook : ARBA TravelNo comments:

Post a comment