Post Top Ad

Post Top Ad

Thursday, 7 August 2014

Dream come true!


Sista.

Teman bergaduh sepanjang masa kecik2.

Tak lah kecik sangat,sebab jarak ktorg 5 tahun.
Tapi bila dah besar,aku pulak selalu jadi mangsa.
Kene melayan dia.Sebab dia lah aku terpengaruh dengan kpop ni -,-hari2 dia sengaje play lagu2,video kpop sebab nak pengaruh aku.
Akhirnya aku layan la skali,nak tengok ape je dia melayan,ending nya..
sudah..aku pulak yg terperangkap.
EXO ni semua sebab dia.
Tiap kali nak shopping,aku jugak kene tarik,melayan dia.
Ingat aku rajin sangat nak melayan kau.kalau aku dekat uitm,hari2 dia whatsapp.
Tah hape  satu hari,hari tu dia ye ye je post gambar aku dengan dia dekat instagram, "konon" sweet la.



Rupanya.....nak bodek ticket Exo The Lost Planet dekat Singapore.
Aku pikir ok je,kejap lg,pehhh mahal bakhangg.
Yela duit dia kali dengan kita lebih kurang 2.56 duit kita.
Tapi aku tau tu impian dia.
Aku pon try juga dapat kan duit cukup2 untuk beli ticket tu untuk 2 orang.
Aku lah paling risau kalau ticket tu habis.
Hari2 kira duit,cukup ke tidak ni.
Risau tak cukup.Hari jual ticket,kol 5 pagi dah bangun keluar rumah,masuk singapore.
semata mata nak kejar ticket dekat stadium indoor yg aku sendiri taktau dekat mana.
Payah juga nak dapat.Macam2 pulak jadi hari tu,malas nak cerita.
Hujan2,salah tempat,sampai tidur2 depan stadium.
Turun naik bas,MRT.
Sabar punya pasal,dapat juga 3 ticket (satu jiran aku punya) tau tak susah nak dapat. Tapi aku puas hati,
akhirnya dapat juga bawa adik penuhi impian dia....

From : kakak kau yang paling garang!























No comments:

Post a comment