Post Top Ad

Post Top Ad

Monday, 6 October 2014

Sukan Antara Fakulti SAF 2014 (Wakil Pasukan Handball MASSCOMM UiTM Shah Alam)

Bermula dengan hanya rakan sepasukan yg entah dari mana datangnya.

Hari pertama datang dengan tak kenal sesiapa pon,datang kenal2.Dua tiga kali training pon still tak ingat nama.main bedal je nama.tapi hari demi hari,ktorg mula rapat.mula kenal sesama kami.training tiap malam sama2.gelak sama2.nyakat sama2.penat sama2.walaupon kami tewas.tapi ape yg aku belajar daripada team ni,aku dapat kenal dorang semua.someone yg tak give up pon bila kalah.tetap enjoy je main.muka tak bersalah dengan ajet ajet naib juara hahaha XD

"lepas game mesti group ws semua diam.mesti kene deleted.jumpe dekat fac lepas ni mesti dah tak tegur.tah2 buat2 tak nampak je masing2"

hampeh -,- lagi habis game,lagi kuat merapunya dekat ws group.exleast kita shared macam2.ok la.lepas ni dorang ajak main futsal pulak ramai2.boleh la ajak lepak sama2.lepak minum semua.takde hal.




Geng The Cebok.

Next episode (1)
Memang gini gayanya.kecohnya memang macam ni.pantang.semua nak di copynya.sampaikan fadhil terkena mind abuse hahaha XD



Geng The Cebok.

Next episode (2)
Memang gini gayanya.kecohnya memang macam ni.pantang. perangai masing masing -,-



Geng The Cebok.

Next episode (3)
Memang gini gayanya.kecohnya memang macam ni.pantang. perangai masing masing -,-


Geng The Cebok.

Next episode (4)
Memang gini gayanya.kecohnya memang macam ni.pantang. perangai masing masing -,-


1st day game..Alhamdulillah team perempuan dapat next day lepas menang 2/3 game malam tu..Team lelaki walaupon korang dah tewas pada 1st day tu,kitaorg semua tetap bangga dengan korang..kita main untuk fun kan :) korang dah buat yg terbaik.






2nd day game..team perempuan pula tewas lepas kalah penalti..result game seri 1-1..bawa ke penalti,team kami kalah 1-2..takpe..rezeki kita sampai situ je..thankyou team lelaki yg datang sorak,support kami untuk hari kedua ni..hey kita patut bangga tau! Jay (senior part 5) cakap,belum ade lg team masscomm yg sampai ke next round macam ni..biase lah..masscomm..kau expect ape je dalam bersukan..tapi ape pon,kita semua enjoy the day..we support each other!






























*lelaki bersukan itu macho!








No comments:

Post a comment