Post Top Ad

Post Top Ad

Wednesday, 31 December 2014

Best group - mate ever!

"Alhamdulillah syukur..Terima Kasih Ya Allah kerana Engkau telah hadirkan rakan-rakan yang baik disekelilingku.. Bersama membantu perjuanganku di sini..Engkau lindungi lah rakan-rakan terbaik ku ini..Semoga semuanya memperoleh berkat dari-Mu.. Dan berjaya dalam hidup mereka".




Aku sangat bersyukur kena memiliki rakan-rakan sekelas aku yang terbaik.

Tapi untuk post kali ni special for my group-mate.. Shahril & Aqashah.. Terima kasih sebab hadir dalam hidup Sheril..Sejujurnya Pojie & Qashah lah 'tulang belakang' terkuat Sheril  selepas keluarga.. Pojie & Qashah selalu ada saat Sheril perlukan..Saat Sheril down.. Sejujurnya Pojie & Qashah semangat Sheril.. Lagi- lagi untuk sem yang setough sem ni.. Sheril macam Pojie juga..Sheril tak akan mampu harungi semester ni..i mean setiap semester sebelum ni tanpa dua HERO macam ni.. Terima kasih sebab beri peluang kepada Sheril untuk kerja bersama.. Pojie, since last sem.. Dah 2 sem kita as group- mate.. Qashah paling lama kekal since sem satu..Dah 3 sem kita kekal..






Sepanjang kerja bersama ni lah kita semakin memahami diri masing - masing..Begaduh? Selisih pendapat? Berangin? Itu pekara biasa dude dalam hidup..Mana ada yang tak akan berselisih..Kalau tak jadi, memang tak normal..

We spend our time well together.. Walau penat macam mana pon, walau kita busy dengan our own life pon, kita tetap find the right time to spend together untuk group discussion.. Especially Pojie..Thanks sebab sanggup tunggu sampai ke malam tak balik rumah just untuk group discussion malamnya.. Sebab rumah jauh sangat.. Qashah thanks sebab selalu mengalah dengan kepala aku..Macam kata kau

"Aku marah pon kau buat derk je! Pastu marah aku semula."

"Ohh dengan Pojie kau takut..Dengan aku tak..."


Hahaha it's funny actually the way kau handle aku, aku handle kau doe!

Alaaa adik Qashah...mengalah lah :p



Sejujurnya 'Yess' aku memang takut sikit dengan Pojie hahaha.. Bila Pojie marah je.. aku akan 'ok....ok...ok..' hahaha tapi dalam group mesti lah kena ade semua macam tu.. Seorang a lil bit tegas..Seorang kene ada yang suka push..Baru kerja gerak.. Seorang kene ada yang relax..Kalau gaduh ke apa, dia akan natural..

Ohh yeah.. Thanks juga Pojie sebab jadi My Germany Partner (Adams)..Deutsch..  Sebab me and Pojie decide untuk ambil 'German' as our 3rd language..Tapi Qashah decide amek Arab.. So this time kami terpisah lah dengan Qashah..







Seriously i LOVE both of you dude!


And my life would suck without you.





"Kita kawan sampai bila-bila ya?"



No comments:

Post a comment