Post Top Ad

Post Top Ad

Tuesday, 19 March 2013

06:32:00

alhamdulillah..

alhamdulillah semalam dah pon dapat result STPM aku..alhamdulillah result aku membenarkan aku untuk ke stage seterusnya..iaitu kalau ade rezeki terus sambung degree..berape result aku??..biarlah rahsia :) memang lah tak cemerlang..tapi aku tetap bersyukur dengan ape yang aku dapat..aku hanya berharap aku sekadar lulus Pengajian Am aje..tapi alhamdulillah lebih dari tu..itu pon selama aku form six aku memain je..kalau la aku betol2 focus dulu..mungkin lebih..ishh benda da lepas kan..insyaallah aku sambung belajar lagi maybe bulan 7/9..insyaallah..amin..


and to Fatan..Tahniah!! dengar cerita Fatan ramai yang score..alhamdulillah..degil2 kt..main2 kt pon..result tak lah teruk..hampir semua ok :)




kenangan PALING INDAH DALAM HIDUP AKU KAYY!! kenangan dengan korang tak kan pernah aku lupe..even kt semua baru kawan setahun setengah..tapi rase semua dah mcm family..MUNGKIN ANTARA KITA AKAN ADA YANG BERUBAH NANTI..TAPI HANYA GAMBAR TAKKAN PERNAH BERUBAH..thanks guys :') selamat tahun baru and selamat menempuh alam nyata :') GOOD LUCK FATAN 2012



From now..6 ATAS FATAN 2012..akan kekal terpahat sebagai KENANGAN TERINDAH dalam hidup aku selamanya! Segala memori pahit manis..tawa sedih kita..kita tetap satu keluarga 6AF :') takdir temukan kt sebagai rakan sekelas..dan aku bersyukur :)Hari ini..tutup lah lembaran kisah suka duka kita bersama 6AF..mulai esok..semua akan bawa haluan masing2..mencapai cita2 semua :') Jika rezeki..bertemu lagi kita di lain hari kawan :') Jangan cakap ade phone,ade fb,twitter bagai..buktinya 3 bulan ni..kebanyakkan kt lost contact..people change..thats all.. Tak mase terdekat..maybe 10 tahun lagi baru jumpa lagi..mase tu semua dah bekerjaya..semua takdir..TAKDIR!! Jangan salah kan takdir sebab temukan kita :)