Post Top Ad

Post Top Ad

Wednesday, 27 August 2014

11:29:00

EXO The Lost Planet (TLP) Live in Singapore.

Finally..Salah satu impian aku tercapai juga..Untuk tengok EXO depan mata aku sendiri secara live!
yeahh we paid around RM 1600 hanya untuk ticket..ayooo rate dollar tinggi -,-
Even tak dapat standing area (VIP Standing) sebab ticket yg tinggal hari beli tu je lah yang tinggal.



Belum ape2 dah jumpe my Korean Chingu .






Peluh t bukti memang panas,penat time nak tunggu masuk stadium.









lama juga lah beratur tunggu.


Pintu buka pukul 6.30 ptg















Galaxy Ocean!



Akhirnya aku salah seorang galaxy ocean!
\
(impian semua fan Exo (EXO-L))














belum habis lagi..Balik2 je aku check twitter.......





Tiba-Tiba kan..aku tak sangka pulak board macam tu je ade yang perhatikan! tapi reaction Tao and Baekhyun depan mata time penutup memang obvious.And time perform pulak,nampak yg Suho,Chen,Sehun nampak sangat..Mula2 aku ingatkan perasaan aku je..Rupanya balik jumpa ni..And Tao terus update instagram dia..and aku taktau pulak hari concert tu,esoknya 100 hari Kris Missing in ACTION.



Baca betul2 ayat Tao and caption bawah tu..Sepatutnya tu Kris :')


FanFan gege..takyah nak terkejut sangat..Fanfan still ramai fans!