Post Top Ad

Post Top Ad

Thursday, 28 May 2015

11:02:00

Video 3rd Language - German (level 1)


Final project 3rd language - German

Credit : 

Actor : Mohd Shahril Fawzy Suhaili

Actress : Raja Sheril Ameera Raja Nahar Shihim, Carolin Sari@Sallipino, Norasyida Ibrahim

Cameraman : Mohd Shahril Fawzy Suhaili, Raja Sheril Ameera Raja Nahar Shihim, Carolin Sari@Sallipino, Norasyida Ibrahim

Script : Mohd Shahril Fawzy Suhaili, Raja Sheril Ameera Raja Nahar Shihim, Carolin Sari@Sallipino, Norasyida Ibrahim

Video Editor & Graphic Editor : Mohd Shahril Fawzy Suhaili

Wardrobe :  Mohd Shahril Fawzy Suhaili & Raja Sheril Ameera Raja Nahar Shihim

Transport : Mohd Shahril Fawzy Suhaili

Location : Damansara, i-City, Laman Seni Seksyen 7,Shah Alam, Secret Recipe Seksyen 13, Shah Alam




10:52:00

MC241 3A BBQ PARTY


Semester 3 punya cerita.. Hari terakhir sebelum semua pulang ke kampung masing masing, kami decide untuk spend time together..Ambil peluang selagi ada untuk terus mengukir kenangan bersama..Terima kasih semua yang join..Yang tolong beli barang pasar di pagi pagi, yang tukang angkat barang, yang tukang masak, tukang semua tukang lah!
 Yang tak ada pon kami tetap ingat.. Kimi, Nisa, Wani, Sya.

Credit :

Video by : Mohd Shahril Fawzy Suhaili


Tuesday, 26 May 2015

01:31:00

Shooting for final project BJ








Ohh Hai Aniqa..our senior..semester 5.


Paling menguji bila kene kerja dalam group. Ditambah teruji dengan keadaan cuaca yang sangat panas..Panas lepas tu hujan..Dari situ tahap kesabaran masing masing memang teruji..Mana sampai orang yang jenis senang temper tu memang akan nak naik angin je lah.. Tapi dari situ juga kau boleh uji tahap kesabaran dengan kerenah masing masing.. Salah faham tu biasa lah.. Tapi alhamdulillah, semuanya berjalan lancar..Setelah 2 minggu, weekend semua dikorbankan untuk final project ni..Semoga semuanya berbaloi..





Sunday, 24 May 2015

19:40:00

Happy Birthday Sheril Ameera

Thank you so much my kesayangan, Pojie & Qashah sebab celebrate my birthday. Walaupun kita tengah busy dengan shooting hari tu, tapi kita tetap spend time. I never ask for this. For me, kerja lebih penting banding my birthday. Birthday setiap tahun ada. Tapi this assignment, sekali je satu sem. InsyaAllah sekali je.



 "Eventhough you are away from your parents, you still have us to celebrate your day" Shahril Fawzy.

TQ guys!


Hahaha Qashah balas semula!

Cehhh padahal aku tau kau sayang aku :D



Selamanya Sheril sayang korang.

"Iknow..Everything will not be the same anymore lepas kita habis study" Aqashah Ghazali.






For me, as long as Pojie & Qashah with me, I’m okay. Tak perlu celebrate pon tak apa. Both of you my best present. A friend who always there for me when nobody else was. 


Depan lelaki dua orang ni je, i can be myself. Aku boleh nak kentut ke, korek hidung ke, nak pecahkan jerawat ke.. dengan muka tahap slumber.. nak tidur terlentang pon, i don't mind.


Walaupun semua nya tak akan sama lagi lepas ni, tapi aku percaya.. akan ada yang mengingatkan "KITA".

Bila kita dah kerja nanti, kita dah jauh.

"Kita semakin dewasa, banyak benda yang kita nak kene settle kan dalam hidup kita. Mungkin kita akan jarang contact. Jauh sekali nak macam harini, tapi ingat satu je..Walaupun kita tak akan contact macam sekarang, tak bermakna kita lupa. Anything, anytime just contact me. And i will be there for both of you. In no matter what happen. InsyaALLAH. Allah itu tau yang terbaik buat kita. Perancangannya sebaik baik perancangan".