Post Top Ad

Post Top Ad

Sunday, 24 May 2015

Happy Birthday Sheril Ameera

Thank you so much my kesayangan, Pojie & Qashah sebab celebrate my birthday. Walaupun kita tengah busy dengan shooting hari tu, tapi kita tetap spend time. I never ask for this. For me, kerja lebih penting banding my birthday. Birthday setiap tahun ada. Tapi this assignment, sekali je satu sem. InsyaAllah sekali je.



 "Eventhough you are away from your parents, you still have us to celebrate your day" Shahril Fawzy.

TQ guys!


Hahaha Qashah balas semula!

Cehhh padahal aku tau kau sayang aku :D



Selamanya Sheril sayang korang.

"Iknow..Everything will not be the same anymore lepas kita habis study" Aqashah Ghazali.






For me, as long as Pojie & Qashah with me, I’m okay. Tak perlu celebrate pon tak apa. Both of you my best present. A friend who always there for me when nobody else was. 


Depan lelaki dua orang ni je, i can be myself. Aku boleh nak kentut ke, korek hidung ke, nak pecahkan jerawat ke.. dengan muka tahap slumber.. nak tidur terlentang pon, i don't mind.


Walaupun semua nya tak akan sama lagi lepas ni, tapi aku percaya.. akan ada yang mengingatkan "KITA".

Bila kita dah kerja nanti, kita dah jauh.

"Kita semakin dewasa, banyak benda yang kita nak kene settle kan dalam hidup kita. Mungkin kita akan jarang contact. Jauh sekali nak macam harini, tapi ingat satu je..Walaupun kita tak akan contact macam sekarang, tak bermakna kita lupa. Anything, anytime just contact me. And i will be there for both of you. In no matter what happen. InsyaALLAH. Allah itu tau yang terbaik buat kita. Perancangannya sebaik baik perancangan".








No comments:

Post a Comment